Thumbnail Image 1

Graag wil ik me even voorstellen,

Mijn naam is Marion Sallaerts en van kinds af ben ik al te vinden op het hondenterrein.
Mijn eerste hond kreeg ik op mijn 13e verjaardag. Dit was een raszuivere Duitse Herder waarmee ik enkele jaren getraind heb bij de VDH en daar behaalde ik ook mijn eerste diploma's mee.

Op mijn 16e heb ik de overstap gemaakt naar het politieprogramma van de KNPV. Hier was ik al snel geïnteresseerd in de Mechelse Herder en na enkele kruising Mechelaars heb ik de overstap gemaakt naar de raszuivere Mechelse Herders.

Na 20 jaar sport ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan, namelijk om me nog verder te verdiepen in de raszuivere Mechelse Herder en me ervoor in te zetten om raszuivere Mechelse herders te fokken zoals ik ze zelf graag zie.
Een complete stabiele werkhond om op een hoog niveau de sport mee te kunnen beoefenen.

Mijn dank is ook heel groot naar mijn levenspartner Leon Caris en allen die mij geholpen hebben bij trainingen, keuringen en wedstrijden om diverse mooie resultaten te kunnen behalen. Ik denk dan vooral aan pakwerkers, keurmeesters en leden van organiserende en eigen verenigingen. Op mijn site zal u alle informatie kunnen vinden over mijn kennel en ik wens iedereen veel plezier met het bekijken van deze site. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen. Hebt u interesse in mijn honden, neem even contact op en u bent van harte welkom om mijn kennel te bezoeken, of ons te zien werken bij een training of wedstrijd.
Met vriendelijke groet, Marion Sallaerts